好耐冇同大家分享过寿司郎 @sushiro.hk 喇~其实我自己都有得闲去食吓,今次叫咗啲新嘢试,又想同大家𝗵𝗮𝗽𝗽𝘆 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲吓!今次去嘅喺佐敦分店,开咗成年人流都系咁多咁恐怖😳今次大概5pm左右拎飞,6:30-7pm左右就有得食~想食嘅朋友仔就⋯⋯𝗴𝗼𝗼𝗱 𝗹𝘂𝗰𝗸啦🤣ღ 特选中吞拿鱼鱼腩寿司郎有好多款唔同嘅吞拿鱼,个人就觉得呢一款性价比最高!好新鲜,虽然口感未做到入口即溶,但起码无筋嫩滑~╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬ღ 松业蟹军舰又有蟹肉又有蟹膏,一大啖咁食,超级满足!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟰/𝟭𝟬ღ 炙烧芝士鲜虾ღ 炙烧芝士三文鱼呢两款都系我每次嚟到必食嘅!半溶芝士覆盖左系鲜虾同三文鱼上,再加少少沙律酱,好正!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬ღ 酱烤鲽鱼鳍边见 @sistersnfood 推荐忍唔住叫咗黎试吓~酱烤后,表面微焦又有油花,油脂香气十足!酱汁带有甜味,唔错!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴/𝟭𝟬ღ 六选刺身盛$39有咁

ღ 特选中吞拿鱼鱼腩

ღ 松业蟹军舰
又有蟹肉又有蟹膏,一大啖咁食,超级满足!

ღ 炙烧芝士鲜虾
ღ 炙烧芝士三文鱼

ღ 酱烤鲽鱼鳍边
见 @sistersnfood 推荐忍唔住叫咗黎试吓~

ღ 六选刺身
$39有咁多款唔同嘅刺身真系好抵食,整体质素中上,特别喜欢三文鱼同埋池鱼。
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬

ღ 北海道产海胆海苔包
海胆份量虽然冇图片咁多,但胜在够新鲜!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬

ღ 浓厚海胆拌面
好多人都推荐呢个海胆拌面,都真系几唔错~
唔想食咁多寿司饭,又想食𝗰𝗮𝗿𝗯𝘀的话不妨考虑吓!不过强烈建议大家真系要趁热食,我哋冇为意放咗一阵先食,面底已经变硬,好难捞😵‍💫
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬

ღ 卡达拉娜
我谂呢个可以话系寿司郎嘅𝘀𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲甜品吧!
不过我个人就觉得冇想像中咁惊艳,口感有少少似食紧一旧牛油咁,好𝗵𝗲𝗮𝘃𝘆嘅感觉😳
不过味道真系唔错,云呢拿味好香!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲/𝟭𝟬

𝐒𝐮𝐬𝐡𝐢𝐫𝐨 @sushiro.hk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_jordan #BELLYwongs_yaumatei 多区分店!!
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_japanese #BELLYwongs_sushi
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • ~$𝟮𝟬𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟱/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓