放假前食好啲😆男友一早book左今晚试呢间西餐厅, 一黎到见到装修开放式得黎又几高私隐度,因为啲梳化好高身😀 店员俾左menu我哋之后见到我哋拣咗一阵都好苦恼咁,就问使唔使介绍下俾我地听😂经佢介绍之后,我哋决定试ham croquettes, garlic prawn, seafood paella and beef tenderloin😁😁Ham croquettes 根据店员所讲就系将啲牛奶,洋葱等等嘅材料打成蓉然后攞去炸,质感好似薯蓉 但其实冇薯仔成份😂 食完觉得佢讲得好啱,不过比起薯蓉感觉仲creamy啲, 外层炸得好脆,但系岩岩好唔会太㶶,唔错👍👏Garlic prwan 就系用橄榄油整嘅,要爆香啲蒜片先🙈😂 店员一放低呢样菜式之后香气扑鼻😍 啲面包系要黎点啲油嘅, 最初都惊会好油腻但系完全冇呢个感觉, 好夹 ,其实啲蒜片都好好食,俾我地食晒🙈 虾都好爽~seafood paella有啲似risotto嘅口感, 都系偏多汁既饭,海鲜呢款有蚬肉有鱿鱼有虾都足料,味道刚刚好,好吃!😋😋beef tenderloin 面头嘅汁系用啲西班牙辣椒,本地辣椒同其他配料整成, 辣辣地咸咸哋
放假前食好啲😆

Ham Croquettes
Spanish Garlic Prawn
Seafood Paella
Beef Tenderloin
我哋叫咗七成熟, 厨房都煮得几准确, 见到里面嘅肉有微微嘅红色, 但系一啲都唔韧, 底下有啲青瓜, 索晒啲汁好好食😆 配啲有少少香牛油味嘅薯蓉👍
呢间餐厅一试难忘! 我哋好少去一间餐厅系连啲配菜都食得干干净净😂😂😂
店员服务非常好👏知道我觉得冷气有啲冻都keep住帮我加热水, 见我哋碟牛好耐未嚟我哋未问已经帮我哋跟咗😂
强烈推荐!👏👏
2018-10-16