2022-08-09
位于天后嘅「锦尚甜」12 点后仲有开👍🏻睇完菜单都觉得几抵就入去,三份甜品唔洗100蚊真系算几平皇牌芒果椰汁底+小丸子🤌🏻芒果肉好鲜甜,小丸子口感烟韧,沙冰雪糕非常冰,夏天食一流,真系越食越有许留山感觉😎皇牌芒果椰汁底+紫糯米🤌🏻同样有好多芒果肉,大size就比正常多三份一,椰汁香滑浓郁,加埋个沙冰雪糕球,紫糯米唔算多但味道几好👍🏻芒果班戟🤌🏻分量唔算多,胜在芒果够香甜,而且忌廉唔算好夸张地多,比例分明,$20算做得几好👍🏻👍🏻环境唔算阔但胜在营业时间够长,附近好多店舖12点后都关门,突然庆起想食糖水都系一个好嘅地方😛🚩 锦尚甜 (清风街) (天后)天后清风街2号地下A2-3号舖#addifoodie #addifoodie天后#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去处 #周末好去处 #goodfood #周围食 #香港插画 #情侣美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #爱情插画
皇牌芒果椰汁底+小丸子🤌🏻
皇牌芒果椰汁底+紫糯米🤌🏻
芒果班戟🤌🏻
🚩 锦尚甜 (清风街) (天后)
天后清风街2号地下A2-3号舖
#addifoodie #addifoodie天后