2019-02-12
圆方 podium 食野贵夹唔饱系预左的,依间餐厅都系其中之一。17x 蚊黎个 set lunch,味道一般,唔系好食到咩名,少少咸少少辣咁,带子都算新鲜,不过得几粒,奉送白饭一碗,餐饮一杯,两位朋友嗌 latte,一杯劲苦,一杯劲淡,两杯沟匀佢就差不多。我嗌热柠水,无 complaint。 水煮鱼好食,麻辣好香,啲鱼啖啖肉无骨,份量都还可以,个底有啲菜不错,可惜奉送头发一条,侍应换个碗新既俾我地但食欲即时大减。小笼包正常,但好易夹穿爆汁。虾球同带子一样,我食唔出佢系咩味,好似系豆板酱乱咁炒出黎既野咁。值得一提系午餐已包餐饮,问佢拎壶水得唔得,佢话得,但原来盛惠 120 蚊,唔系俾唔起,但下次可以话一话俾我地知价钱,不过,其实都无下次了。 总括黎讲,唔难食,味道正常,但4个人买单 1000 蚊既 lunch,性价比不高。
我嗌热柠水,无 complaint。
小笼包正常,但好易夹穿爆汁。