2021-09-23 377 浏览
女友见到某个APP用分加钱换,望到原价都似几抵食,而食物都算啱食,唔会劲多甜野,所以就换咗一试,其实平咗$22咋😂两点九、十个字到咗,都要等一阵,好彩好快有位,仲要位置唔错添😁 不过系呢种 café 食,咩都自助了,出去落完单等叫⋯⋯等咗十分钟左右,有得食😍最底层就最啱食,第二层都唔算多甜点,几个fruit tart几好,虽然系甜点,但有少少生果就好好多,跟住嘅朱古力物体,对我俩嚟讲就甜咗少少,但好彩有咖啡,如果唔系,我哋都未必食得哂啲甜点😛 不过都要包走一个 scone 同两块朱古力😝 第一层就系两个 scone,原味同提子,好可惜,明明见人哋啲相系有 fruit jam & crème friache,但我哋今次就冇!美中不足!同埋应该系有一件 cheese cake,但变咗两件都系 Opera 🤨食女咁上下先叫咖啡,我俩最怕放到杯咖啡冻晒⋯⋯所以落单时讲咗迟啲先出咖啡😝 两杯都系cappuccino,nice 😌😌

Afternoon  Tea  Set

Afternoon  Tea  Set