2010-11-08 9 浏览
之前系某forum见过有人介绍过呢间嘢,觉得几吸引,所以同一班朋友去试吓。去到都几多人。食物主打自助烧烤,另有刺身、寿司、熟食如乌冬、炸物如天妇罗等等…同朋友座抵,侍应就会为你奉上一个拼盘,最特别同期待就梗系帆立贝,仲几甜,最可惜系一人一粒,唔系任叫。第二一定要食就推介牛肉粒,好稔,同黑椒汁好夹!炸物都ok,不过比较油,再加埋食肥牛,都好快饱寿司呢,水晶虾几甜,值得一试。刺身反而麻麻,冇乜味啤酒汽水任饮,但系个雪柜雪唔切咁多饮品,好在冬天冇乜所谓。食完每人仲送你一个雪糕。有咁多嘢食,可以去试吓,尤其系食肉兽或者钟意食牛嘅朋友。整体我觉得都ok嘅,但系仍有改善空间,如食物质素,可能比较咀刁,但系差唔多价钱但比较有质素嘅日式放题的确仲有好多选择。
食物主打自助烧烤,另有刺身寿司、熟食如乌冬、炸物如天妇罗等等…
第二一定要食就推介牛肉粒,好稔,同黑椒汁好夹!
炸物都ok,不过比较油,再加埋食肥牛,都好快饱
寿司呢,水晶虾几甜,值得一试。刺身反而麻麻,冇乜味
水晶虾寿司最正
送既拼盘唔错, 可惜帆立贝一人得一粒
自助烧烤, 个个都好忙咁烧
鱼刺身唔系好得, 鱿鱼就甜
天妇罗几好, 但系太油, 好快食饱人
黄金鱿鱼寿司, 唔掂
2010-11-05
水晶虾寿司最正
送既拼盘唔错, 可惜帆立贝一人得一粒
自助烧烤, 个个都好忙咁烧
天妇罗几好, 但系太油, 好快食饱人
  • 帆立贝、牛肉粒、水晶虾寿司