2022-06-04
好很耐以前食过无咩特别 去开附近就试多次啦红日夜晚7点几唔洗等位 但2人去要坐大枱搭枱 自疫情都唔太想搭枱 但话要3-4人先可以坐卡位 d卡位到食完都无人坐…一入去就事先表明 红日无点心得小菜 明买明卖 OK 但心谂咩系小菜咩系点心 再问佢小笼包有冇 话无 睇完menu都啱食既 就坐啦顶你个瘾 隔离有枱7-8人又有既喂 落单时再问个哥哥又话比4只我啦~(但漏单 然后都饱,就没然后了)例牌推开晒d姜蓉 d鳝条都粗身同弹牙 数量都唔小 斋啪无其他野送都唔会太咸 唔错鸡丝海蜇 鸡丝幼身偏鞋 但好彩海哲份量多 粗身 弹牙 几好味 落左小量麻油调味 另外跟左成碗蔴酱 唔洗钱咁 我就无捞落去 可以食下原味 又可以点下蔴酱担担面ok 但无咩特别 觉得偏咸左 仲要有d咸菜系面
担担面ok 但无咩特别 觉得偏咸左 仲要有d咸菜系面