2023-05-21
隆重推介新品牌✨明玥✨由皇玥集团联合鹰君集团于2022年创立的「明玥」新品牌,由食材、外形、口味、口感,以至产品设计及包装,都以小朋友出发,精心考虑。用爱心打造及呈献出美味的食品。精心挑选各种健康有营养嘅天然食材,配合众多米芝莲主厨为核心研发团队,真系大人小朋友都食得好味又安心。明玥雪花曲奇系列($158/盒)(雪花伯爵茶 / 雪花牛油 / 雪花椰子 / 雪花绿茶)以极度细致幼滑嘅顶级有机面粉制成,香浓的天然牛油香气,渗透在雪花曲奇内,质感松软,入口即融,jami 劲中意食🤭超推介。雪花椰子曲奇($158/盒)甜甜嘅椰子味配埋香浓嘅牛油味,曲奇松脆,真系好好食呀。雪花绿茶曲奇($158/盒)钟意食绿茶嘅朋友,千祈唔好错过,呢款绿茶味香同曲奇超级夹,甜度适中,真系好啱大人细路一齐食吖。明玥仲有好多唔同嘅产品,适合大人细路一齐食。产品做得用心,大家食得安心。而且我去到舖头见到每款产品嘅包装都好精美,买返去同朋友屋企人一齐开心share,或者送礼都唔错吖👍🏻
明玥雪花曲奇系列($158/盒)
(雪花伯爵茶 / 雪花牛油 / 雪花椰子 / 雪花绿茶)
雪花椰子曲奇($158/盒)
甜甜嘅椰子味配埋香浓嘅牛油味,曲奇松脆,真系好好食呀。
雪花绿茶曲奇($158/盒)
明玥仲有好多唔同嘅产品,适合大人细路一齐食。 产品做得用心,大家食得安心。而且我去到舖头见到每款产品嘅包装都好精美,买返去同朋友屋企人一齐开心share,或者送礼都唔错吖👍🏻