2021-01-27
近排附近新开左KFC 谂住去试吓期间限定嘅~ 烧鸡扒肉酱芝士焗饭 平时都系食开鸡皇饭同埋蘑菇饭😋-烧鸡扒肉酱芝士焗饭 $48喺餐厅大概等咗2分钟左右就好快咁拎咗个外卖走 一打开个饭盒应该似系摆咗喺度好耐(。 ́︿ ̀。) 就闻到好香嘅肉酱味 平时都几钟意食肉酱意粉㗎 谂住肉酱饭都唔会差得去边(≧▽≦)啲肉酱都算几香 不过系偏酸既肉酱(我自己就唔太钟意因为觉得太酸配饭食唔好味) 都会食得出有少少番茄酱味 中间仲会食到细细块洋葱, 芝士虽然唔算好多都叫做有少少😂😂但系啲芝士一啲都唔香 无拉丝 😿但系鸡扒就...好细块 同埋入面好干 咬落去仲有少少硬 仲谂住KFC啲鸡扒会好味啲添(´Д` ) 几啖好快就食完快鸡扒lu 饭嘅份量都算正常 但系鸡扒就真系完全唔好味 唔知系呢间分店咁啱焗得唔靓~~~
-烧鸡扒肉酱芝士焗饭 $48