2011-05-29
我住开系天水围,实在好少会去沙田,所以我前一日知去沙田,已经check 定有啲咩出名餐厅,我又知道沙主要餐厅都系沙田新城市广场个边,行行吓揾到triple o 所以我谂住试吓略有名气嘅bc burger 同 fries。我同朋友大约2:00到,当lunch,同埋好似已经有下午茶,虽然有下午茶优惠,但系我都系想食套餐多啲。餐厅环境属开放式,同翡翠拉面小笼包,starbucks 等集团餐厅相邻一去到counter 见到灯餐牌,已经毫不由仪点咗bc burger 餐,饮可乐个餐等咗约6分钟,终于有得食,同一般快餐店唔同系唔驶企系度等餐,不过系可能少人先系..个包真系好味,好钟意块bacon 煎得好脆,又多生菜同蕃茄好juicy!而薯条非常大份,可能只系对我黎讲..anyway不太油同咸。但成个餐又咁大个包同薯条,真系有啲heavy!!overall,各方面都ok,起码胜过m记!仲有我觉得包纸几靓,系黑白格仔,赞!
overall,各方面都ok,起码胜过m记!
仲有我觉得包纸几靓,系黑白格仔,赞!