2017-05-22
放假去食lunch 见到旧中旅社原来开左间日本野问番老板原来lunch 开左一星期到Waiter 都好后生,都几有礼貌睇menu 都几多选择,但唔想食生野,所以叫左个咖哩猪排饭,成个餐有小食,汤,沙律,主菜,最开心有蒸蛋(我最爱),72蚊有咁多野食都几抵沙律比想像中大份,唔系好hea 得几块菜个d,同埋个汁系柚子汁,好fresh 蒸蛋我不嬲都中意食,呢个蒸蛋好滑,入面仲有冬菇,虾,正!主菜个咖哩汁几香,好送到饭,猪扒脆卜卜,粉亦唔会太厚,唔错,而且份量大,女仔可能会食唔晒临走见到另一台食刺身,估计系刺身定食,成盘咁上,好似几靓,下次会试下!总括黎讲,呢到lunch 值得一试,七十几蚊就咁听唔平,但成个餐有咁多野,而且大围呢个地段,除左食鱼蛋粉,lunch 起码都5,60蚊起,个人觉得加多少少食有质素既系值得,揾日试埋佢个dinner 再同大家分享
见到旧中旅社原来开左间日本野
问番老板原来lunch 开左一星期到
Waiter 都好后生,都几有礼貌
蒸蛋我不嬲都中意食,呢个蒸蛋好滑,入面仲有冬菇,虾,正!