2023-07-25
#港女觅食到荃湾品谷面包一向出品都有信心嘅保证👍🏻而包嘅种类都多,有松脆可口嘅牛角酥🥐 烟靭嘅贝果🥯仲有曲奇等等。今次就试下新口味嘅牛角酥啦!✨开心果红莓牛角🥐 $32最顶有开心果碎,内馅有开心果酱和红莓干。酸甜嘅红莓同开心果酱又几夹㖞。✨青苹果杏仁牛角🥐 $32最顶有杏仁片,内馅有青苹果粒及苹果蓉。食落酸甜酸甜很开胃。因为我系早一日买定做早餐,相信即食会更新鲜好味,隔一晚再烤热之后牛角包就会更加松脆,一样咁好食😄✨总结人均消费💸:$32/1人味道:🌕🌕🌕🌗🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服务:🌕🌕🌗🌑🌑质素:🌕🌕🌕🌑🌑🍴 品谷 (荃湾)📍荃湾大河道100号海之恋商场地下G18号舖::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover #foodlife#foodholiceatdiary
✨开心果红莓牛角🥐 $32
✨青苹果杏仁牛角🥐 $32
最顶有杏仁片,内馅有青苹果粒及苹果蓉。食落酸甜酸甜很开胃。
✨总结
人均消费💸:$32/1人
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服务:🌕🌕🌗🌑🌑
质素:🌕🌕🌕🌑🌑
🍴 品谷 (荃湾)
📍荃湾大河道100号海之恋商场地下G18号舖
#hkfoodie#eat#gathering