2020-09-13
好感激公司有位同事日日自发帮大家叫外卖 佢真系好伟大 每日不辞劳苦地帮全公司叫外卖 而且仲好勇于发掘新野 今次佢就揾到呢间岩岩开业冇耐既台式餐厅喇!由于第一次叫呢间外卖 我就稳稳阵阵地叫左个应该实冇死已「食字肉燥脆蜜鸡翼饭」(皆因本人认为鸡翼系一样好难煮得难食既食物 至多煮得唔好食嫁姐 而肉燥系呢间餐厅既主打食物 更系一间台式餐厅既灵魂 我相信应该唔会差得去边既)事实证明我既选择真系冇错既 肉燥同饭都唔差 而鸡翼都几好食 甜甜地味道都几得意 而且送到黎仲keep到脆口 唔错唔错!而份量方面 我本身食量中等觉得份量岩岩好 但食量太少少既男同事就可能未必够喇总括黎讲 食字路口绝对系「有下次」既选择! 下次想试下佢既「邪恶猪油烧汁牛肋骨条饭」 唔知有几邪恶呢?!好期待!