2016-07-07 2055 浏览
开张第二日,已经好多人帮衬!新野,当然要黎试下。一入去一阵新装修既气味,chemical还在挥发中我妈系咁话要走!既然黎到就试下吧!两个人唔驶搭枱!价钱好公道,就算假日黎饮都唔贵。好多特式野食,点心名字都用心改!点左四样野食。周围啲人走黎走去,啲部长又四围指挥,传菜姐姐又唔熟路,好乱下,一切仲未准备好!阿妈黑面中,忙住要安抚。水晶虾饺(中点)- 有两粒。啱晒一两个人,可以试多啲野食。都够大粒,皮薄,虾亦好爽口!蛋黄流沙包(中点)- 够热,馅中有蛋黄,的确系流沙,亦唔太甜,啱我口味,系个皮厚左少少鲜竹牛肉球(大点)- 牛肉够弹牙,亦够嫩滑,但定价大点又唔觉得好有特别等得耐,人又多,加上可能仲有好多化学物质未挥发,阿妈话晕,最后食左三碟就急急走人!一切都未到最协调,都系隔一排再黎吧!下次要试下$10心太软,满有期待呢个喺中式茶楼出现既西式甜品!
我妈系咁话要走!既然黎到就试下吧!

两个人唔驶搭枱!
价钱好公道,就算假日黎饮都唔贵。
好多特式野食,点心名字都用心改!点左四样野食。

2016-07-06
午餐