2016-11-23 115 浏览
其实系想试下黑松露味shake shake 薯条。 但散叫就算你买大薯条,shakr shake 粉都要加$2.5. 横掂都系,就叫左个三文鱼堡餐加大,加大就免费送shake shake 粉一撕开包粉,的确好重黑松露味,之后放落shake shake 袋同薯条一齐shake, 食落口就唔知点解无左阵黑松露味,而系好重味精味。 另外,同茄汁完全唔夹,所以都唔使点茄汁。三文鱼堡同鱼柳包最大分别就系加左洋葱,酱汁系千岛酱同埋个包无鱼柳包甘软。 其实中间都系炸鱼,三文鱼同平时鱼柳我觉得分别唔大,本人觉得鱼柳包好食d.总括而言,下次会order鱼柳包+紫菜 shake shake 粉