2017-09-25 650 浏览
行开海港城发现左依家可以通去邮轮码头,而个到有几间新开嘅食肆,因为冇订位嘅关系我地要等左一阵位!入到去坐低劲大风吹住个头,于是叫啲staff可唔可以帮我闩左个风,啲staff系好好人即刻帮我闩,真系要比个like!由于我地等嘅时候已经念好食咩,所以一坐低就叫左鳗鱼炒饭同蕃茄锅。之后再叫左杯green farmer、绿茶啤酒同wisky coke。Green farmer系青瓜加青苹果味,个味好fresh好消滞,至于绿茶啤酒个人觉得太苦同好多泡!食物方面…鳗鱼炒饭味道足够,但应该系香料嘅关系食完条脷有啲麻麻地嘅感觉!蕃茄锅主要嘅食材系蔬菜,有几旧鸡、几粒肉丸同火腿!食材就一般,冇乜大惊喜,但系可以食得清淡啲,都系唔错嘅选择!不过佢9:45就last other,想食嘅就早啲订位同早啲去等喇!
蕃茄锅
鳗鱼炒饭