2018-03-13 1195 浏览
早几日行过旺角,见以前盛八位置换左招牌改左名叫尚八,见佢都系做烧肉放题,决定约埋d friend今晚试试佢入到去见装修无咩改动,但店员明显比之前盛八有礼貌好多,我估系新老细教道有方挂?不过一于少理,医肚紧要!一坐低佢就摆低一盘插左成板海胆嘅刺身,话系送嘅,无错系一板海胆😍️😍️呢个新老细果然出手阔佬!可惜挂住食唔记得影相。不过原来要加30先可以刺身寿司任食,我见佢连剌身带子都有,照加啦😊一边食寿司一边烧,唔驶比d香味搞到咁肚饿哈哈佢d牛肉都好多选择,有好多口味,感觉比以前盛八有诚意好多,连牛肉剌身同牛肠呢d通常日本先食到嘅都有!而d煮物亦都好好味,推荐汁煮牛肝,炸蚝,一口芝士同鸡软骨,坚好味!烧海鲜方便亦好得,大大只虾都多叫多有!不旺我地等左差唔多成个钟先入到!下次我会记得订位先架喇!

汁煮牛肝
2018-03-12