2022-05-06 108 浏览
我真喺好钟意食日本嘢㗎!所以见我post好多日本餐💛今次屯门牛嚟到屯门排哂大队嘅屯门寿司郎!仲记得啱啱开业嘅时候,根本排唔到位食😂就算已经开咗咁耐,但都仍然好多人等位🥲最惨冇得上网拎飞 !11点拎飞已经排到350号筹,返咗屋企等到下午3点先有得食😂好夸张 -之前未试点热食,因为啲热食睇落平平凡凡,今次见个春季限定嘅「浓厚蟹拌面」好似几正咁,写住推荐!不过成$32㗎!好啦!决定点一碗嚟试下!话咁快就到,超细碗😂真喺两啖食哂碗面好多汁,连爱汁嘅我都觉得太多了😅面头就有好多蟹肉🦀味道其实都还好,唔好食亦唔难食-之后都喺全部食寿司😂今次个油甘鱼好肥好正👍🏽但有好多之前好食嘅产品都没有了🥹伤心-下次嚟寿司郎,唔会再叫熟食了,因为生食比熟食好食好多😂😂
我真喺好钟意食日本嘢㗎!所以见我post好多日本餐💛

话咁快就到,超细碗😂真喺两啖食哂
下次嚟寿司郎,唔会再叫熟食了,因为生食比熟食好食好多😂😂