2022-04-05
大坑试试正宗印度咖喱 好耐冇去旅行 试试多啲唔同国家新野 今日呢间小店喺OpenRice都几多好评 铜锣湾站行过去大概10分钟.店舖外围同入面 蓝黄色设计 好有异个风味去到店面唔算大 都系得几张枱⭐️奶油咖喱鸡块$128平时觉得印度野食 好重香料可能会食唔惯👍🏻但呢个 奶油味好重 唔会好重香料味👍🏻鸡肉无骨 好嫩滑 比满满咖哩汁包住.⭐️椰汁咖喱羊肉$128椰汁同咖喱都好夹 落咗椰汁偏向冇咁重口味👍🏻咖喱汁 配羊肉 so味唔多明显 值得一赞.⭐️蒜蓉烤饼$32有2大块 好大块基本上食完佢就饱😋表面好香蒜蓉味 仲有少少芫荽 食落唔觉佢存在上枱烤饼热辣辣 咁大块 望到都有小小兴奋.整体印度菜来讲我几钟意价钱方面唔算平 人均大概$150店面细细 但感觉到异国风味 嘢食都唔错得闲去一次当去旅行 系过瘾嘅.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_大坑. #正宗印度餐厅及酒吧 (铜锣湾道) (大坑)地址:大坑铜锣湾道58号地舖.⭐️评分:味道:4/5环境:4/5 异国 环境有加分服务:4/5 抵食:4/5.‼️想睇更多资讯‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoo
店舖外围同入面 蓝黄色设计 好有异个风味
店面细细 但感觉到异国风味 嘢食都唔错
得闲去一次当去旅行 系过瘾嘅
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_大坑
#正宗印度餐厅及酒吧 (铜锣湾道) (大坑)
地址:大坑铜锣湾道58号地舖
⭐️评分:
味道:4/5
环境:4/5 异国 环境有加分
服务:4/5
抵食:4/5
‼️想睇更多资讯
‼️ig/youtube/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #大坑美食 #印度菜 #咖哩 #铜锣湾美食