2016-09-21
有得through openrice book 枱,方便快捷👍Day before 仲有人打黎confirm booking👍但食物就。。。之前都食过两次,印象有啲模糊,可能太耐啦。今次就认真工作😠今次去到,多出蒸海鲜㶽,几得意wor,㶽底仲有粥,可以留返最后食!一黎我地就嗌左啲海鲜蒸,有牛肉 猪肉 蚬 虾 煽贝 小唐菜 金菇,款式几多下。但我地挂住食其他野,都冇人理个㶽,有个waitress 小瑜,佢好好啊,系咁帮我地搞海鲜㶽,可惜实左忙住食其他野,最后放弃左海鲜㶽😫。种类黎讲都够多,我拣我encore嘅野食黎讲。先系刺身,朋友仔就好中意食北寄贝,但个人就觉得好腥,反而拖罗几好,另外甜虾就好一般,虾肉lan lan地🙁再黎就系甜薯,芝士年糕,食100件都系咁好味😋最后要提一提烧菠萝,又系劲encore左好多次,够甜又好美👍必食咖!甜品就糯米滋,雪糕拣!食左n粒绿茶 芋头味,正正子!!最后,我觉得两个中实在太赶啦,可以比多半个中就好!
但食物就。。。
之前都食过两次,印象有啲模糊,可能太耐啦。
今次就认真工作😠
再黎就系甜薯,芝士年糕,食100件都系咁好味😋
甜品就糯米滋,雪糕拣!食左n粒绿茶 芋头味,正正子!!
最后,我觉得两个中实在太赶啦,可以比多半个中就好!