2017-03-01 257 浏览
睇网上食评话慈云山有间餐厅有劲长猪肋骨食,就带埋朋友去试下个日冇book位,所以朋友早左去都要等位,等位既时间都几长,门口仲有好多人拎筹等紧最尾兜左几个圈,返到去就发现岩岩好到我地入座之后嗱嗱林点野食原本打算试个个长猪肋骨芝士乌冬既,但睇完menu我都系最爱鸡肉,所以点左炸鸡配芝士乌冬上碟既方式几得意,下面系芝士汤乌冬,上面就放住炸鸡同薯角炸鸡炸鸡既皮同粉有啲厚,但我要求唔高,都系可接受范围,怕肥既朋友就咬走哂啲皮冇食同埋我最钟意食薯角,呢个餐最好食系个薯角,够热同外表脆,突登问侍应姐姐拎多啲茄汁去点食呢个餐系会配送多两件鸡软骨饺子,我觉得都系普通既质素想讲呢间餐厅既碟都好得意,有啲漫画风,好似上面摆饺子个碟咁所以影食物影出黎都唔会咁dry个𩠌同啲配料中规中矩,但系个所谓芝士汤乌冬个汤冇芝士之余,又稀到好似水咁,而个汤又冻,搞到成个餐既质素之前听朋友讲呢间餐厅唔好食,今次试完之后我谂都唔会再帮衬,因为附近都大把好啲既选择
睇网上食评话慈云山有间餐厅有劲长猪肋骨食,就带埋朋友去试下
最尾兜左几个圈,返到去就发现岩岩好到我地
入座之后嗱嗱林点野食

上碟既方式几得意,下面系芝士汤乌冬,上面就放住炸鸡同薯角
食呢个餐系会配送多两件鸡软骨饺子,我觉得都系普通既质素