2024-10-10 91 浏览
今日放假去上环行街,经过见到呢间特色越南法包好多人排队一于试试,老板娘都好热情地介绍左佢地招牌比我试🤤真系用心经营的小店,佢地好多客人都是熟客大获好评!环境十分舒适,布置充满度假气息令人十分放松!越式法包入面馅料非常丰富,有咸猪手粒,越南扎肉,青瓜,蕃茄,酸萝卜,芫荽,辣椒,原来加埋一齐系咁夹,最惊喜系面包皮焗到好松脆,就算摆左一阵面不会变硬又不会太济。🤤苹果牛油果酱合桃蛋沙律呢个沙律非常健康,味道亦十分融洽,酸酸甜甜口感丰富又营养。🥰自家制洋葱汤呢个是日精选靓汤系佢地王牌之一,每日自己新鲜熬制,做到香浓洋葱味之余又易入味,想一杯接一杯饮。😙特调冻青柠香茅茶最后呢杯特调茶饮为呢餐画上完美句号,青柠+香茅味道非常清新,好似置身于越南度假的感觉,饮完成个人好舒畅🩷

越式法包

苹果牛油果酱合桃蛋沙律