2018-07-31 601 浏览
想试呢间得奖日式放题好耐,终于有机会同 fds 一齐嚟试。全场坐满,枱同座椅都好贴,有d迫,好暗唔够光。手卷好迷你,料多,抵食!刺身都涷嘅,唔会水,不过有时会漏咗d无上。我地刺身都 encore 咗两次。带子寿司正,我地 encore 咗~ 其他寿司都正常嘢~ 炸物之中嘅芝麻鸡翼最好,其他偏油腻,可能赶住出嚟俾客人。串烧,烧烤等等都可以食嘅,其中烧虾最正。烧菠萝就令人最失望,好水,好似烧唔够时间咁,而且个色有d怪。 无得食烧菠萝好失望……小食𠮶d都系正常嘢,可以食嘅。鳗鱼好味~ 个带子好细粒,酱汁好多。㶽物系较好嘅,全部清都晒!食到无咩心机喇,甜品只点咗焦糖炖蛋同朱古力心太软。不过焦糖炖蛋有惊喜㖞!雪糕柜都有好多选择架!有多种雪条,有雪糕,有雪米糍,仲有豆腐花。饮品选择都好多。仲有多一个雪柜架。热饮都有!够时间都无要我地走,我地坐多咗一阵,出到去门口无人等喇。不过坐得唔舒服,食物质素又无保证,都系唔会再嚟喇。

手卷

手卷好迷你,料多,抵食!

刺身

寿司

带子寿司正,我地 encore 咗~
其他寿司都正常嘢~

炸物

炸物之中嘅芝麻鸡翼最好,其他偏油腻,可能赶住出嚟俾客人。
烧烤

串烧,烧烤等等都可以食嘅,其中烧虾最正。
无得食烧菠萝好失望……
小食

小食𠮶d都系正常嘢,可以食嘅。鳗鱼好味~
个带子好细粒,酱汁好多。

㶽物系较好嘅,全部清都晒!

甜品

饮品

饮品选择都好多。仲有多一个雪柜架。

饮品

热饮都有!