2023-02-01 420 浏览
「悉尼乐园」俾我嘅感觉系好诡秘🤣除咗用咗好多Vintage嘅装饰摆设之外,墙上嘅壁画全部都系”小朋友画风”嘅卡通人物,尤其系佢哋嘅招牌米奇老鼠🫢但俾人嘅感觉唔会吓人,反而有种想去探索嘅感觉!。。🔘龙虾汁大虾意粉 | $188评分:🌕🌕🌕🌕🌑评语: 龙虾汁好香浓😍个人认为呢点好重要!如果太淡成件事会好怪。大大只虎虾先调味后烤焗,食落啖啖肉,又鲜又嫩!。。🔘西班牙黑毛猪鞍配杂莓烧汁 | $258评分:🌕🌕🌕🌕🌑评语: 好欣赏呢个猪鞍,烹调时间同火喉都掌控得好好,切开会见到猪鞍仲系有少少粉嫩嘅颜色,生熟程度啱啱好唔会太生或者太熟,肉质好juicy!配埋佢哋嘅杂莓烧汁一齐食不错😛。。🔘招牌盐烧牛舌 | $88评分:🌕🌕🌕🌕🌑评语: 开业一段时间,叫得餐厅嘅招牌菜就应该一定冇死🫢牛舌本身好睇牛嘅质素,同埋厨师嘅准备功夫。牛舌肉质嫩滑弹牙有咬感,洒上幼盐用炉火烧至半熟,非常好食🤤。。🔻装修摆设好Vintage,打卡都一流❤️🔻好耐之前光顾过,食物质素依然不错推介指数: ⭐⭐⭐️⭐️

龙虾汁大虾意粉

🔘龙虾汁大虾意粉 | $188

西班牙黑毛猪鞍配杂莓烧汁

🔘西班牙黑毛猪鞍配杂莓烧汁 | $258

招牌盐烧牛舌

🔘招牌盐烧牛舌 | $88
评分:🌕🌕🌕🌕🌑

🔻装修摆设好Vintage,打卡都一流❤️
🔻好耐之前光顾过,食物质素依然不错
推介指数: ⭐⭐⭐️⭐️
西班牙黑毛猪鞍配杂莓烧汁