网上唔小人赞依间观塘人气乌冬店🤩咁西利所以小编都要去会一会🤓位于骆驼漆所以假期时间大家都预多人排队搭䢂~小编都等左十几分钟🫣上到去好多人等位~记得预时间丫😌鲣鱼半汤冷乌冬+多春鱼(2件)鲣鱼汤底唔会好浓味~淡淡鲣鱼香配搭香葱再捞埋口感烟靭弹牙既手打乌冬小编表示好正🤭虽然唔系味道香浓~但带出另一种感觉·清~都可以唔错👍多春鱼炸得刚好~炸粉唔会好厚~小小调味带起哂成个味道((食左条先记得未影))😮‍💨天妇罗(5件) ~ 骨付鸡天妇罗有5种~虾·多春鱼·冬菇·茄子·小牛鳅鱼~小编觉得各样味道正常唔算特别~骨付鸡系鸡髀🍗可以话不得了~简单用7味粉同蒜蓉带起哂个香味~切开见到非常Juicy🤩谂起都想食多只🤤🤤—————————————————☻非专业食评·纯个人口味☻—————————————————📍总结:食落可能觉得唔特别~不过小编觉得清清地食个冷乌冬佢又处理得唔错👍个鸡髀的确好有意外惊喜😍难怪望到全场都几多人叫😂小编有时间会试埋其他味道或者去下其他分店trytry🤭🤭同埋小编觉得唔算贵~设有工场手制👍乌冬烟韧弹牙既口感~~正🤤

鲣鱼半汤冷乌冬+多春鱼(2件)

天妇罗(5件) ~ 骨付鸡

—————————————————