未去过一间铁板餐厅,可以差得咁出色!未讲嘢食,刀叉有积!抹得甩嘅👍🏼食咗个特餐,开始就讲个包,肯定隔夜!唔系边有奀皮过我㗎!再嚟讲个红汤,得个咸!俾多二钱茄膏加块树叶唔系好大成本咋下话😅紧接讲个排,碟上7成是常识吧!但系佢未切都流血㖞!淋满汁都嵌唔住🤦🏻‍♂️郁手仲得了😱人嚟呀📣📣📣快啲call白车!佢最贴心嘅系肯定知我食唔到落去,个份量系金凤嘅一半(但系价钱贵过金凤),我咁大个仔都系第一次一路食一路写食评,凡事真系总有第一次😑证明有感嘅呢😌最后个甜品佢问我啫喱定雪糕,拣雪糕无死错人喇挂,点知佢劲呀👍🏼连碗雪❄️出嚟硬过我条命!佩服🙇🏻‍♂️真心讲过,无心做咪做啦,无谓害人❗️小弟由细到大都好积口德,仲有几难食,最久讲句「都好嘅!都好过无得食!」呢间我真心讲句「唔食好过」
2020-06-14