由之前仲系旧铺开始,一直都想泥试试,可惜长期大排长龙,又经历过关闭,直至系半山重开,终于有机会泥食当我满心期待既时候,总会中伏🙃个饭好普通,形容唔到咩味,就系你去台湾是但入一间铺食到果只味。牛肉一旧唔冧一旧冧,牛筋硬到傻左,汤底似麻辣味,唔香。d面有d好冧有d偏生自行想像几恐怖。蛋饼系好有蛋味,但系,我自己都整到稍为特别少少系水蜜桃红茶,唔会死甜,饮到蜜桃味同茶味,岩岩好,几清新既总括而言,我真系想知米芝莲推介系食左乜甘正,成餐饭冇样好味台湾应该100间餐厅100间都有推介😂或者全部摘⭐️了😂(睇返我既旧食评就会知)我既排序系「一Yip」> 「阿元x了」> ‘check-in Tai x’ > 「台湾L」> 吃甚么最后附上餐牌两版如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬按我个头像然后按「关注」🙇🏻‍♀️

当我满心期待既时候,总会中伏🙃
卤肉饭

自行想像几恐怖。
外省牛肉面(半筋半肉)

蛋饼系好有蛋味,但系,我自己都整到

原味蛋饼

(前)水蜜桃红茶  (后)荔枝冰茶

总括而言,我真系想知米芝莲推介系食左乜甘正,成餐饭冇样好味
台湾应该100间餐厅100间都有推介😂或者全部摘⭐️了😂

最后附上餐牌两版