2022-11-18 142 浏览
闲日午餐时段帮衬。因为星期六日公众假期经过,排队食既人龙长到不得了。今次趁无人就入去。维纳斯咖啡即系黑咖啡上面加whipping cream。咖啡味好淡,淡到我饮唔到有咖啡味😢。whipping cream 正常,都系平时屋企都食到的味道。芝士杂菌奄列配酸种面包索价100元的芝士炒蛋加d 杂锦菇,底放一片面包,建议块包可以同奄烈分开,因为想choice块面包系趣,我都仲未嚟得切食过奄烈,块面包已经俾啲蛋浸林左。😢味道既话,蛋味还蛋味,杂菌还杂菌味,好似两种味道夹唔到一齐咁。抹茶小山园卷蛋可能系我对绿茶product 有要求,呢件卷蛋入口没有绿茶味,只有甜甜忌廉味&卷蛋的蛋味。食完后,我不禁反覆问自己到底值唔值得排队食Beans 呢?我不禁反覆问自己到底值唔值得排队食Beans 呢?

维纳斯咖啡

芝士杂菌奄列配酸种面包