介绍返💁🏻‍♀️。。🇭🇰 Coffee Shop 在将军澳 🇭🇰。Urban Coffee Roaster。唐贤街29号蓝塘傲地下12号舖。Set Lunch 午餐 (MON ~ FRI 10am to 3pm Except Public Holiday)Handmade Angus Beef Burger with Fries手打安格斯牛肉汉堡配薯条Serve with Daily Soup 配 是日餐汤。HKD128 + 10%加配一杯饮品半价🤫 Work From Home嘅日子比Work In Office嘅日子多..日日Lunch Time自煮都好Dry好闷🥱遇著寻日天阴阴心情就更加郁闷..一于拎把大遮行去我喺将军澳嘅All Time Fav Cafe Urban Coffee Roaster静静叹个Burger调解吓我个Mood😛🤫 果然天阴微雨客仔比平日少..正呀~终于有机会坐窗边𠮶行高枱位啦😌..用QR code落单冇耐..餐饮Matcha Latte同是日餐汤好快就上枱..今日系番茄杂菜汤..劲多杂菜..鹰豆椰菜洋葱各式各样都有..料多过汤🤣上边再加几粒面包粒点缀..卖
介绍返💁🏻‍♀️

🇭🇰 Coffee Shop 在将军澳 🇭🇰
。Urban Coffee Roaster
。唐贤街29号蓝塘傲地下12号舖

Set Lunch 午餐

手打安格斯牛肉汉堡配薯条

Serve with Daily Soup
配 是日餐汤
。HKD128 + 10%

加配一杯饮品半价

🤫 果然天阴微雨客仔比平日少..正呀~终于有机会坐窗边𠮶行高枱位啦😌..用QR code落单冇耐..餐饮Matcha Latte同是日餐汤好快就上枱..今日系番茄杂菜汤..劲多杂菜..鹰豆椰菜洋葱各式各样都有..料多过汤🤣上边再加几粒面包粒点缀..卖相靓之余又健康好味
🤫 然后我嘅Beef Burger上枱..一眼望埋去成个塔咁高..Burger个包劲松软脆口..又系索索声𠮶啲Friend..块Handmade Angus汉堡扒就更加不得了..好厚嘅一层而且牛味香浓..咬落仲发现除咗免治肉..里边仲有细细粒嘅肉粒..食肉兽表示口感特别..非常满足
🤫 然后旁边嘅粗身薯条就正常发挥啦..最开心系佢哋唔系俾茄汁而系Mayonnaise..啱哂我心水😆
🤫 最后我必饮嘅Matcha Latte就唔驶讲嘞.. 完全有质量保证..Latte同泡沫比例可以话系完美..浓厚嘅Matcha..顺滑嘅Latte..配窗外绿油油嘅风景..相映成趣🌴
🤫 就系咁..望住雨景叹住Burger听住歌..咁我就坐咗三粒钟..差啲唔记得我仲要返屋企做埋呢手尾😅
。。
翻兜指数:🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️(5个🙆🏻‍♀️为翻兜爆灯)

💮已翻兜次数:5次💮
。。