2023-07-21
今日途经深水埗见舖面有有型型,灰灰黑黑,入去试试好食,每个食材都认真去整👍🏻仲有少少free style 老板会主动介绍每日off menu 可以食到啲估唔到嘅野。。。。。。。。。。。。。头盘叫左个味噌蒜头渍,甜甜爽口,食完唔会口臭👍🏻👍🏻(忘记影相) 。。。。。。。。。。。。。大葱烧鸭胸串,鸭胸好新鲜,无”So味” (忘记影相) 。。。。。。。。。。。。。烧五花腩,好似食乳猪咁,食到少少皮位烧到好脆,好邪恶,但好好食🤤(忘记影相) 味噌烧茄子,味噌同茄子一向都系好朋友,虽然不是好惊喜,但系食得好舒服!平时出街食烧茄子,永远块皮都系烧到黑晒,不过呢个茄子完全冇㶶,可以食埋!。。。。。。。。。。。。。。。。。呢条鲭鱼,食到停唔到口,唔知点讲,总之要试!咬落口系香口,爽脆入口好多肉汁,食得出系新鲜整嘅免治鸡,有少少鸡软骨&紫苏叶喺入面劲crazy ,7月居然有煲仔饭食,腊肠甜口味,润肠都好好食,唔会太沙,饭系有咬口嘅, 老板话系沟咗米,所以有口感,饭焦卜卜脆。。。。。。。。。。。。。。。总括,各样都好食,但我自己觉得必食: 鸡免治,鲭鱼,烧五花腩。。。。。。。野食全部即叫即做,适合同朋友吹
见舖面有有型型,灰灰黑黑,入去试试
好食,每个食材都认真去整👍🏻
仲有少少free style
老板会主动介绍每日off menu
可以食到啲估唔到嘅野
。。。。。。。。。。。。。
大葱烧鸭胸串,鸭胸好新鲜,无”So味” (忘记影相)
。。。。。。。。。。。。。
。。。。。。。。。。。。。。。。。
呢条鲭鱼,食到停唔到口,唔知点讲,总之要试!
咬落口系香口,爽脆
。。。。。。。。。。。。。。。
总括,各样都好食,但我自己觉得必食:
鸡免治,鲭鱼,烧五花腩
。。。。。。。
野食全部即叫即做,适合同朋友吹水饮返杯,慢慢食👍🏻