@oldishhk- 食物-Black Truffle Egg Benedict 味道:💛💛💛💛🤍香脆面包上有牛油果酱、蛋、烟三文鱼,重有淡淡的牛油香,非常有惊喜💛黑松露味上菜个下闻到好浓,但食落就还好Thai style prawn salad味道:💛💛💛💛💛佢呢款泰式虾沙律既酱汁好正,甜甜辣辣,重有新鲜辣椒碎,每一口都辣得好过瘾。啲虾食落爽身香口,而且低卡路里!推荐~Chicken spaghetti with Spicy Tomato Sauce 味道:💛💛💛💛🤍鸡胸肉配上香辣茄汁,肉质juicy一啲都唔干,呢个份量细细地,非常适合要饮食控制紧既我😆Apple crumble 味道: 💛💛💛💛🤍苹果蓉非常好食,食到一粒粒好实在既果肉,但味道偏甜。加埋香口既Crumble,用云尼拿雪糕,冰火交融既感觉,成个层次每一口都好满足~Oldish Tiramisu 味道: 💛💛💛💛💛❤️‍🔥上碟个下已经俾个冬甩型Tiramisu同小杯espresso吸引,好香咖啡😍食前要将espresso淋面,Tiramisu质地似雪糕,底下蛋糕吸哂啲咖啡,一啖接一啖,食到停唔到🤤呢个食法令咖啡味更加好出同
@oldishhk

味道:💛💛💛💛🤍

Apple crumble
味道: 💛💛💛💛🤍

味道: 💛💛💛💛💛❤️‍🔥
上碟个下已经俾个冬甩型Tiramisu同小杯espresso吸引,好香咖啡😍食前要将espresso淋面,Tiramisu质地似雪糕,底下蛋糕吸哂啲咖啡,一啖接一啖,食到停唔到🤤呢个食法令咖啡味更加好出同均匀,唔似有时Tiramisu啲蛋糕底做得太淋身。大推~

- 环境-
cafe装修走怀旧英伦风,配埋八九十年代既英文金曲,令人忘却了时间,走进另一个时空。整体环境好舒服,好好坐,店员服务态度都好亲切~
下午茶
Thai Style Prawn Salad