2019-03-28
今次发掘到呢间 #日式串烧 店系 #长沙湾👣首先,小店夜晚的营业时间系黄昏六点到凌晨一点,简直系 #宵夜之选🌝食物方面系长沙湾呢个偏旧区黎讲系好有惊喜㖞!半熟蛋溏心烧($30) 🍳 - 平时食 #溏心蛋都系拉面入面,烧左有层脆皮反而仲正呀喂!味淋鱼干($68)系另一样小妹大推既小食🤪最佳 #佐酒小食 !好多餐厅既鱼干都会整到劲硬劲dry,呢度岩岩上碟果时系好juicy好有鱼味的🐠不过都建议大家食左先,冻左都会有少少硬啊另外火炙叉烧($28)都系大推啊😍 叉烧烧到微焦 肥瘦均匀 而且大大碟 系抵食之选!盐烧鸡中翼串 ($25) ,川烧原条茄子($25)🍆等等既串烧同小食都好入味,仲有好多 #孜然 味添两个人试左好多串烧后,今次只系叫左一碗胡麻酱冷乌冬食 ($48)。乌冬都有 #稻庭乌冬 同埋 #赞歧乌冬 两种选择 (而其实我都唔太识分)👻 冷乌冬味道普通啲,但有哂蟹棒飞鱼籽溏心蛋等,share黎食刚好🙆🏻♀
食物方面系长沙湾呢个偏旧区黎讲系好有惊喜㖞!
半熟蛋溏心烧
烧味淋鱼干