2019-06-05 1724 浏览
好彩今日早左放工,7点都未够,都差不多满座.....间餐厅装修唔错,墙上面嘅Gravity我几钟意,仲有中间位置个装饰船望埋去真系好似只木船咁~招牌菠萝炒饭配虎虾 - 个样劲靓,整到同个Menu一模一样,仲好足料。两只虎虾同埋果串烧菠萝烧得好香甜。个炒饭够干身,啲料多到.....鸡肉、肉松、提子干、菠萝肉,劲丰富味道仲有蛋香嘅甜味,正!青木瓜沙律 - 除咗青木瓜丝、花生同埋红萝卜丝,佢仲加咗腰果、车厘茄同新鲜红提子,沙律当堂丰富同fresh过平时街食嘅好多。小食拼盘 - 因为贪心,想试多几款小食,果然无拣错,每款都好好食呀,鱼饼同炸芋头春卷必吃。仲有,呢度嘅青柠梳打同泰式奶茶,坚有诚意。梳打水呢度用返泰国皇室都指定饮嘅Singha,唔系通街都用嘅7喜。泰式奶茶绝对饮得出用嘅系泰国红茶,甜度适中。难得有咁诚意又好味嘅泰国嘢,仲可以坐得舒舒服服,绝对可以encore。
好彩今日早左放工,7点都未够,都差不多满座.....
间餐厅装修唔错,墙上面嘅Gravity我几钟意
,仲有中间位置个装饰船望埋去真系好似只木船咁~
招牌菠萝炒饭配虎虾

青木瓜沙律

小食拼盘

青柠梳打,泰式奶茶
泰式奶茶绝对饮得出用嘅系泰国红茶,甜度适中。

招牌菠萝炒饭配虎虾
青木瓜沙律