2023-09-14 238 浏览
🍕唔想煮饭又想系屋企hea下🏡外卖就最方便喇🥡呢间仲可以用手机扫定QR code预先落定单添📲啱晒我地呢d懒人呀😅依家做紧优惠全单88折😍二人套餐好抵食呀😍🍕加勒比风情 Caribbean Delight🌈pizza薄脆嘅外层上面仲铺满芝士、菠萝、烟熏火腿同埋烟肉🥓丰富馅料❤️爆馅级满足呀🥳呢个口味系我最钟意嘅pizza👅🍡意式焗肉丸 Meatballs & Bolognese (6pcs)🌈够晒弹牙同juicy嘅焗肉丸超级正呀👍肉丸吸收晒酱汁嘅味道而且酱汁煮得好浓✅仲散发住蕃茄嘅香甜添🥳🍄牛肝菌烟肉意大利粉Spaghetti with Creamy Porcini Mushroom Sauce🌈牛肝菌就系有种好独特嘅香浓味道👅而且仲有丰富营养价值添🥳加埋弹牙嘅意粉🍝真系令人无法抗拒呢🥳🥤饮品:San Pellegrino Aranciata Rossa

🍕加勒比风情 Caribbean Delight

外卖自取