2021-12-27 536 浏览
✨诚意台食 每日限量✨夜晚7点几落街揾啖食,又有一间新舖开,梗系都要试试佢啦!门口已经有一堆人等枱,等外卖。我都快快手排队等食。一路等一路听到话唔同配菜已沽清,好似好受欢迎咁。更加有d 期待。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🔷麻辣鸭血配牛筋 + 葱油肉操拌面热辣辣送上枱,大大旧鸭血已经吸引住我!影完相,即刻试食鸭血先!咦...无咩辣味嘅,以为我食错,明明有麻香味架,店员话我知,原来系呀佢地特别调制出黎架,令到食唔到辣嘅朋友都可以食到。几细心嘅, 不过食辣嘅朋友就会觉得有d唔过瘾啦。试下个牛筋,炆到好淋,而且五香味好重,好多台湾嘅味道!!!好钟意,店员仲十分推介 “红烧四宝面”话系呢间嘅招牌!每日嘅4,5点道出卖晒~~~真系要lunch 黎先得呀!而个肉燥都唔系平时见到嘅卤水颜色,而系见到肉碎,香菇,无平时见嘅肥猪肉,反而轻盈啲冇咁油腻佢跟餐嘅嘢饮系冷热同价,而且佢嘅饮品都好快沽清,要有多d 选择就要5点前黎啦!食物上完之后,会走黎睇下有无漏单,问下你意见咁,系几有heart🤙🏻🤙🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~👅味道 🌕🌕🌕🌕🌑🌻环境 🌕🌕🌕🌑🌑🐋服务 🌕
✨诚意台食 每日限量✨

夜晚7点几落街揾啖食,又有一间新舖开,梗系都要试试佢啦!
门口已经有一堆人等枱,等外卖。我都快快手排队等食。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🔷麻辣鸭血配牛筋 + 葱油肉操拌面

热辣辣送上枱,大大旧鸭血已经吸引住我!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👅味道 🌕🌕🌕🌕🌑
🌻环境 🌕🌕🌕🌑🌑
🐋服务 🌕🌕🌕🌕🌑
👛抵食 🌕🌕🌕🌕🌑
🔄回头率 80%
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📍 丰原
屯门良德街11号宝怡花园地下G13