2021-06-04
适逢weekend打算去葵广觅下食,咁岩比我系openrice见到呢间新开食鸡翼既小店,作为鸡翼迷既我即刻决定要黎试!餐厅本身唔系系葵广入面,而系位于步行5分钟以外既葵芳广场,过条马路沿住地铁路轨行多少少就会见到啦!餐厅门口好sharp,内部有特别装修同座位,感觉好舒服同干净! 望menu见到鸡翼有好多款唔同既味道选择,虽然每款都想试,但最后谂住比较下出面d连锁快餐店而拣左咸蛋黄味。点完餐入去坐左5-10分钟鸡翼就准备好啦! 一见到即刻觉得好似短途飞机餐d餐盒咁 (搞到我好褂住去旅行),好符合间餐厅主题同睇得出老板好有诚意!一食落口,即刻feel到餐厅系落足料。鸡翼应该都算系偏大既size,咸蛋黄味亦都超级浓厚,真心好食过出面连锁店多多声!可惜我系本身谂住当下午茶而唔食太多野,但今次食完真心觉得好值得行5分钟过黎试下! 另外焦糖威士忌/椒盐/柚子/蒜蓉牛油味既鸡翼都劲吸引,下次黎开附近都一定会番兜返黎试!