2021-01-28
大家都知道,新蒲岗工业大厦林立,所以亦有不少有质素嘅𝕔𝕒𝕗𝕖𝕤进注此区,为打工仔加加油💪🏽由于朋友喺𠮶头放工,为咗好耐无见而聚聚,就拣咗一间叫做ℂ𝕠𝕥𝕚 𝕥𝕙𝕖 𝔹𝕚𝕤𝕥𝕣𝕠嘅𝕔𝕒𝕗𝕖, 餐厅室内装潢简约舒适,走日式风格,带有文青气息。主力提供𝔸𝕝𝕝 𝕕𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕟𝕦,以及为假日设定嘅𝕨𝕖𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕓𝕣𝕦𝕟𝕔𝕙 𝕞𝕖𝕟𝕦。另外隔离仲有间姐妹铺,有多款日韩即食产品、冷藏食品等售卖。食物卖相同味道都系水准之上,份量适中;令我惊喜嘅系佢哋嘅嘢饮,有特色,有卖相之余仲真心好饮㖞,想知系咩咁正,就睇下面附文图片嘅介绍嘞🤣大家可能会谂,喺工业大厦中的𝕔𝕒𝕗𝕖会唔会只收现金㗎🤔?唔使担心,埋单系可以用𝕍𝕚𝕤𝕒/𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣/现金/八达通/𝔸𝕡𝕡𝕝𝕪 𝕡𝕒𝕪/𝔾𝕠𝕠𝕘𝕝𝕖 𝕡𝕒𝕪付款呀!梗有一款方式啱大家嘅☺️