2019-08-08 180 浏览
今日放假约左友人系天后揾食,比我发现左呢间餐厅,于是就入去试下,真系好有惊喜,野食好好味,而家服务员好好礼貌。首先我地叫左个set dinner。入面有个餐包,附带咪牛油,食落好松软,好好味。个餐跟咪个汤,今日系南瓜汤,好香浓既南瓜味系我口腔道打滚,饮完立即好开胃。于是我地选左什菌意大利饭,卖相都好靓,食落好creamy,好浓烈既cream,真系好好味。再黎就系温泉蛋pizza,好有创意,中西合璧,我都系第一次试。果然无令我失望。芝士好厚身。正呀。之后叫左个白酒煮青口,食落啖啖既酒香令我如痴如醉,而且青口好新鲜,份量岩岩好。令外叫多左个蛋白柠檬挞,好浓烈既柠檬食落酸酸甜甜咁,都好易入口,食完真系好满足。个餐跟咪两杯野饮,我地选左冷冻柠檬茶,真系好爽,而且糖水系自己加,可以自由调教甜度。