2022-07-17
元朗国真系有好多好嘢食,中西日韩乜都有,见到呢间burger 小店有唔少后生过黎帮衬,我都衬下热闹试试佢是日叫咗两个burger,分别系火炙芝士亲子汉堡同鹅肝牛肉汉堡,配上自家制饮品同埋小食,份量超大,食到好饱好满足火炙亲子汉堡:炸鸡劲大块,炸粉唔厚同炸到好酥脆,配上滑滑的叠蛋,提供大量蛋白质,加上沙律汁点缀,味道不错,如果个鸡再重口味啲会再正啲👍🏻鹅肝牛肉汉堡个人觉得必点推介,100蚊食到鹅肝加牛肉汉堡,价钱几相宜!鹅肝煎到好香,外脆内软,脂香感十足,配上juicy 牛肉汉堡,既多汁又咸香,食完觉得好幸福小食点左花枝脆卷同埋芝士肉酱薯条,两者都炸到热辣辣脆卜卜,前者食到啖啖花枝,后者够晒惹味,两者都推介饮品就系自家调配既冰镇柠茶同柚子茶,味道清甜,用黎中和burger 同炸物就啱啱好!小店主力做外卖,仲有小量坐位堂食,味道有诚意,值得一试👏🏻
火炙亲子汉堡:
鹅肝牛肉汉堡