2018-03-13 173 浏览
太子一向多野食,甜品黎讲呢间应该好多人都识。之前已经系d网站有推介,今日又见门口排晒长龙,于是拎左飞行下街返黎食唔大间呀,但甜品店本来就应该的的式式,逼迷坐sweet d呀ma.一见menu一页都系紫薯就知系重头戏。紫薯就真系到到有,但真系到到都唔好味。于是我点左个紫薯芋圆配香芋星冰乐。友人话 甜品要见好唔好食 系要叫简单大品野 先试到真伪。好似有d道理。佢地叫左疆汁芝麻汤圆同红豆豆腐花(真系简单到冇得再简)佢地一致好评,比出面食到既超水准,汤圆馅料好满,唔会厚皮,疆汁好香浓,凉凉地天气食真系一绝!红豆豆腐花,非常地夹,出面食好少有呢个组合。红豆既香甜补足左豆腐花既淡纯,豆腐花既细滑加上红豆口感,好夹!另外我地叫左入芒果肠粉。深得我心呀呢款真系,外表白白滑滑已经好吸引架啦,入面系满满既芒果肉,面上再淋左芒果汁。一啖一件 真系好juicy满足。个肠粉皮系好烟un咬口,好似椰果个口感咁,大推

一见menu一页都系紫薯就知系重头戏。

佢地叫左疆汁芝麻汤圆同红豆豆腐花(真系简单到冇得再简)

另外我地叫左入芒果肠粉
。深得我心呀呢款真系,外表白白滑滑已经好吸引架啦,
入面系满满既芒果肉,面上再淋左芒果汁
  • 芒果肠粉