2018-03-29
最近要过湾仔做嘢,就经过试食呢度嘅早餐。佢哋嘅热狗,系写到明即叫即制,一食落去,简直一试难忘!系外脆内软!热狗里面,就系热腾腾嘅香肠,配埋非常之惹味,带小小酸味嘅黄酱,非常之醒神好食!由于本身冇乜预期,所以冇影相。第二日,我食咗佢哋嘅猪柳汉堡早餐,好肯定好食过麦当劳。块猪柳好嫩口软身,唔似麦当劳果d猪柳咁鞋口嘅。之后一日食佢哋嘅吉列石斑,一样畀到我惊喜!因为又系即叫即炸,所以入口非常之松化!鱼柳质地好嫩口,系煮到啱啱好果种,好鲜甜,外层又脆口,而且好大块,非常之有诚意!下午,终于搞掂晒所有嘢,又嚟呢度食午餐。食佢哋嘅吉列猪扒。原本系配薯条,但系可以转鲜果沙律。所以我就转咗,因为我觉得好似抵啲又健康。 你睇睇,块猪扒有两层,并起黎一样好大块,好有诚意!鲜果沙律份量都好足!而且冇加浆,畀你自己加,非常之贴心, 因为我好怕浆超多嘅沙律。常餐系包埋杯嘢饮同埋我嘅至爱热狗。唯一要弹嘅,系佢哋嘅咖啡同奶茶,都唔系好掂,好涩口,我唔系好喜欢 。呢度嘅员工都好亲切,令到人一早嚟食早餐,会觉得好舒服,所以,有机会我会再嚟!
猪柳汉堡包
吉列石斑拼煎双蛋