2018-03-20 120 浏览
收工谂食乜, 见到间新野,  好多一家大细去帮衬,  香港人钟意试新野, 睇到价钱OK不特止仲有限定海胆丼就冲左入去我真系好中意食海胆,.....迷你海胆丼,  期间限定!海胆够FRESH,好鲜甜! 配上既吞拿鱼都好厚身新鲜麻烦少少既系要先点其它食物, 至可以揾店员落单,  始终系limited item ,都理解ge三文鱼腩好好味!!  唔需要火炙就好, 其它寿司都好味,价钱又OK唯独系左口鱼唔推介,好似rubberband另一样惊喜既系海胆鱿鱼军舰,  左边个芥茉八瓜鱼就唔好提,我唔记得左我唔食芥茉:海胆鱿鱼军舰, 下次可以食到两碟XD老老实实我唔系太中意依项高科技野, 啲野食到你又要留意住又要自己拎, 我都系钟意order 枱咁一碟碟上...想真真正正咁放松食餐饭..有漏单情况而佢颢示己上菜, 所以记得check 单,  催左一次然后都再等左阵.....𠮶一碟由落单到上菜等左好耐好耐.成一个钟.不过店员好有礼貎, 所以唔紧要啦整体来讲, 系好有诚意既新店, 值得帮衬GE

我真系好中意食海胆,.....
迷你海胆丼

迷你海胆丼,  期间限定!
海胆够FRESH,好鲜甜
! 配上既吞拿鱼都好厚身新鲜

唯独系左口鱼唔推介,好似rubberband

海胆鱿鱼军舰
海胆鱿鱼军舰, 下次可以食到两碟XD

有漏单情况而佢颢示己上菜, 所以记得check 单,

整体来讲, 系好有诚意既新店, 值得帮衬GE
2018-03-16
迷你海胆丼