2017-06-03
𠮶日放工,约friend喺cwb饮杯嘢+食饭,见食评又话依间系bar,又话cocktail唔错,加想装修几有特色,冇book位就冲上去喇。点知坐底睇吓个餐牌,揾匀都冇酒精类饮品,一问之下,原来冇酒类饮品供应之前啲食评????咁坐底咗“冇计”,食完再去其他地方饮过啦!我哋叫咗个 烟三文鱼egg benedict,松露义烧炒饭同冻柠茶。个egg benedict 无乜汁加上个蛋黄系全熟嘅,真系未食过*咁干身*嘅egg benedict, 好特别之后松露炒饭送到,热辣辣,好香松露味但碗饭系揾唔到有松露嘅踪影,我估系用松露油炒,所以冻咗就冇咗啲松露味,味道呢…就有啲淡,不过已经系成餐最好味㗎喇杯冻柠茶(冻柠茶都评?),系……因为本身个茶已经好淡,冇茶味,仲要劲多冰,柠檬得薄薄3片,好似饮紧冰水咁唔怪得知星期五,放工后都咁多位啦
咁坐底咗“冇计”,食完再去其他地方饮过啦!
之后松露炒饭送到,热辣辣,好香松露味
唔怪得知星期五,放工后都咁多位啦