2021-09-06
.❣️ 角川𝑲𝒂𝒅𝒐𝒌𝒂𝒘𝒂♥大坑太多美食了😋今次来到要试试日本野👍🏻♥今次同朋友2人同行,误打误撞入左呢间♥由店主介绍,尝试左今日运到既日本蚝🥲鲜甜美味,好有阵阵既日本蚝味🧚🏻♀️再配番杯桃味果酒,简直就系可以一解忘忧😛♥另外呢度嘅高野豆腐都系名菜之一,豆腐吸晒所有嘅汤味,多汁又有咬口,另外鸡泡鱼干亦都唔会烧到太过干,识落都仲系Juicy🧡♥豚肉芫荽卷,口感配搭一流,朋友好钟意食芫荽过得好正,我就对芫荽唔抗拒,都一样觉得呢个配搭好新鲜👍🏻♥鸡皮饺子,系我嘅热烈推介,用鸡皮来做饺子皮,咬落淡淡脆,又有阵阵嘅炭烧味😋♥鸡卷配日本蛋,令到本身可能比较干身嘅鸡卷,变得更加滑身容易入口🤪另外嘅烧物以及烧饭团都系好好味㗎❤️❤️♥记得记得记得一定要预约啊🤣寻日我地盲舂舂无订位 ,好彩老板好好人,摄到个位比我地🥲
❣️ 角川𝑲𝒂𝒅𝒐𝒌𝒂𝒘𝒂
♥大坑太多美食了😋今次来到要试试日本野👍🏻