2011-06-19 4 浏览
平时黎呢头都系系对面果间鱼汤米线, 今日休息一天WO! 咁咪四围行下law... 黎到门口见有好多报纸既报导, 同埋早几星期见到电视好似系黎呢间, 咪入去试下~叫左个set lunch, 羊肉面既野, 咁喂餐通常都系跟汤or drink or 甜品, 咁我紧系拣drink 啦, drink 写明系375ml 既纸包lemon tea.点知上左个汤and drink 汤真系味精, 不值一提 (希望贵店改改)上左个面, 汤底淡, 面唔够弹牙 (我expect 新姜汤底系浓味), 系失望之际, 试下旧羊, 哗! 羊味香到呢! d 羊真系超掂! 好彩有你 呢间野有个好处, 就系豌面都几多菜!之后上埋个羊奶甜品, 名唔记得, 正!lunch $36 有面, drink, 汤, 甜品! 抵爱羊既一定要黎试下, 因为我食完真系唔舍得饮野, 因为果d 羊味系个口入面真系爽
点知上左个汤and drink
汤真系味精, 不值一提 (希望贵店改改
, 试下旧羊, 哗! 羊味香到呢!
d 羊真系超掂! 好彩有你

呢间野有个好处, 就系豌面都几多菜!
之后上埋个羊奶甜品, 名唔记得, 正!

lunch $36 有面, drink, 汤, 甜品! 抵
2011-06-19