2013-09-25 1218 浏览
好耐无周围去食野,因为依排挂住减肥,哈哈不过偶然都要去试下好野既,今次就黎到K-11 既Kitchen M试下啦~白色面包好软身,入面暖暖的,加埋少少偏咸的牛油,易入口又唔觉得腻啡色面包比白色的软身,连牛油一齐食,牛油的咸更加突出到包身的甜,好味凯撒沙律($68):虽然我不太懂得芝士的种类,但以往食的凯撒沙撒沙律,多数都系加一片片小片的芝士上去,但依度就换转用芝士粉,咁样反而仲好,可以平均分布系每一块菜上面,但唯一有少少瞬息,系啲面包粒已经唔脆蟹肉南瓜意大利饭($118):除左有蟹肉放左系饭面之外,佢将南瓜同蟹肉打成茸同意大利饭混埋,啖啖都有蟹肉,而且钟意食意大利饭的我,好唔容易先揾到间啲饭无烂饭的感觉,而且又唔硬,所以依个真系值得推介香煎深海鲜带子炒橄榄油蒜片红椒扁意粉($138):带子无雪味,而且入口唔韧,伴碟的蒜头经橄榄油炒过,特别香口,意粉虽然有少少辣,但对于我食谭仔食十小辣既我,系接受到,佢果种辣系好似入面已经加左tabusco咁,觉得都几野味,意粉硬度适中,最初以为份量好少,但食完都觉得岩岩好
好耐无周围去食野,因为依排挂住减肥,哈哈
凯撒沙律
蟹肉南瓜意大利饭
香煎深海鲜带子炒橄榄油蒜片红椒扁意粉
题外话/补充资料: 建议去前订台会好啲,如果唔系可能得室外或者高台啦~
2013-09-23
凯撒沙律