2019-11-08 72 浏览
谂住带比卡猪去马鞍山FreeZone俾佢爬吓跳吓放吓电,点知去到先知关门大吉,唯有去隔离冒险啦!玩完比卡叫肚饿要食饭,行落楼下见到呢间餐厅,一家三口行入去开餐,地方都大几阔落,又可以摆到BB车,职员好详细讲解晚餐餐牌,最后我地叫咗WM龙虾汁海鲜法国软包同埋鹿儿岛黑豚西冷配柠檬带子青苹丝;先嚟龙虾汤同罗宋汤加两片面包,龙虾汤比起某间大型连锁快餐系优胜嘅,味道较为浓郁,罗宋汤就系我喜爱较酸嘅味道,醒胃!连比卡猪都自己揸住块面包点汤嚟食!WM龙虾汁海鲜法国软包,包身好软熟,配上冻嘅沙律酱、龙虾肉、虾肉,鸡蛋造成嘅馅料,好特别;黑豚西冷系超级满分,估唔到会咁好食,煎得刚刚好,香软而肉汁丰富,带子都俾佢抢哂风头,再估唔到嘅系配上嘅薯蓉,连我呢个唔食薯蓉兼好似有仇一样嘅都赞好食,呢度嘅薯蓉唔系全蓉,有小小薯粒在内,真系非常好食,喜爱薯蓉嘅太座当然赞不绝口啦!薄荷青柠梳打好清新,饮完个人觉得好fresh!呢间餐厅一定会再帮衬,价钱真系算平,好满意!
!呢间餐厅一定会再帮衬,价钱真系算平,好满意!
龙虾汤和罗宋汤
龙虾汁海鲜法国软包