今日跟舅父车去元朗食,原本去对面食,不过要等位,所以行下~~2个仔一睇到架跑车就话想食呢到🤣咁啱有佢哋钟意嘅意粉同pizza赛车手pizza 呢个系几好食嘅!超拉丝芝士💕系超薄底,但唔系脆嘅,软pizza底肉酱意粉一上枱🤣我就同舅父讲,唔够再嗌😅因为好大个碟,好细个窿🤣不过我哋2大2细,叫咗2个lunch set,加一个side dish ,再黎个甜品,其实好饱。讲返个意粉,佢系用幼少少意粉,我觉得好好食呀,肉酱嘅份量够捞均成个意粉麦拿仑朱古力跟餐加$20,其实系俾佢个名吸引,我觉得…其实可以唔加但好饮嘅..都系为咗小朋友宾利特饮即系fruit punch,个人觉得嗌黎系for打卡🤣炸鱼薯条个炸鱼有盐腌过,有啲咸味。炸得几脆薯条要快食!因为冻咗,冧晒唔好食,会回油。个鱼柳酱都好食!有啲creamy感觉南瓜汤大仔发现,用牛角包点南瓜汤系劲好食!🤣牛角包佢哋会再用焗炉焗热,几好!松、脆、软,都食到美国yogurt cheesecake呢个我个人觉得抵食嘅!因为真系好好食!初初想嗌tiramisu ,姐姐话帮我望下仲有冇,但冇又冇同我哋讲返,我食完再追问先知冇晒,问我哋转唔转其他,大仔话想食

赛车手pizza
呢个系几好食嘅!超拉丝芝士💕
系超薄底,但唔系脆嘅,软pizza底

肉酱意粉
一上枱🤣我就同舅父讲,唔够再嗌😅
因为好大个碟,好细个窿🤣

麦拿仑朱古力
跟餐加$20,其实系俾佢个名吸引,我觉得…其实可以唔加
但好饮嘅..都系为咗小朋友

宾利特饮
即系fruit punch,个人觉得嗌黎系for打卡🤣

炸鱼薯条
个炸鱼有盐腌过,有啲咸味。炸得几脆
薯条要快食!因为冻咗,冧晒唔好食,会回油。
个鱼柳酱都好食!有啲creamy感觉

南瓜汤
大仔发现,用牛角包点南瓜汤系劲好食!🤣

牛角包
佢哋会再用焗炉焗热,几好!松、脆、软,都食到

美国yogurt cheesecake
呢个我个人觉得抵食嘅!因为真系好好食!
初初想嗌tiramisu ,姐姐话帮我望下仲有冇,但冇又冇同我哋讲返,我食完再追问先知冇晒,问我哋转唔转其他,大仔话想食cheesecake,所以好彩都有嗌!

分2part,室内比较细,冷气会比较冻,建议带外套。因为较细冷气,厨会比较热
坐岀面应该可以多少少人坐,岀面其实都唔会好晒,不过因为今日都热,所以坐入面。

啲櫈都系跑车櫈,可以向后挨🤣个切记要小心

其他

闲日就冇加一,星期六、日、如果假期就会加一。

2023-02-19
  • 赛车手薄饼