2013-01-03
今次黎已经系第二次, 当然觉得正先会再黎啦其实第一次黎系o系附近食完饭, 谂住饮野, 之后就误打误撞黎左呢度, 估唔到俾我地寻到宝室内室外都咁靓, 空内系好cyber feel 以紫色为主,富有时代感, 里面有外籍人士打碟, 不过播既都系电子音乐, 唔多岩我我地两次都选择坐出面, 有夜境感觉会更舍意我地叫左支Chile红酒, 一客pizza, 烟鸭春卷pizza热辣辣, 个饼底好脆, 加埋火腿,橄榄, 芝士, 正春卷好脆, 原来配烟鸭肉都好夹, 配埋红酒感觉好叹呀!!!!!!!由于将踏入圣诞皆节, 现场都有搞下气氛, 有只貌似7个小矮人既圣诞老人派糖, funny整体格局实在太o岩我心水, 空外有泰国SKY BAR既感觉, 软棉棉o既大sofa 瞓上去望星一流室内又有第2种感觉带俾你, 既cyber又时尚o既灯光令每个人都更迷人!!!!!!!PS: Toilet 干净之余仲要有view架, i love it: mad:
估唔到俾我地寻到宝
里面有外籍人士打碟, 不过播既都系电子音乐, 唔多岩我
我地两次都选择坐出面, 有夜境感觉会更舍意
我地叫左支Chile红酒, 一客pizza, 烟鸭春卷