2021-03-23
🥖:周打蚬汤配农夫包评分: 9 / 10我超钟意食面包同饮周打汤,所以我对依旧包完全冇抵抗力😋 好好食唯一扣分嘅就系,汤配农夫包永远都食得好唔方便,成日都会想搣啲面包掂啲汤嚟食,但如果搣得太多包,啲汤又会泻晒出嚟😂🥑软壳蟹牛油果烩饭评分:8 / 10我其实麻麻地牛油果,但我觉得佢个饭做得几好食,我系完全可以接受,好creamy好食,唯一比我扣左啲分就系 佢个软壳蟹整得麻麻,出边啲炸粉比较厚,但其实佢只蟹系啖啖肉,整返好啲,依碟野会更高分👍🏻沙律都唔错👍🏻🥗🧆:黑松露油炒蘑菇评分:5 / 10成餐饭唯一失望嘅就系呢个黑松露油炒蘑菇,首先𠮶啲草青味好劲,又唔系好有黑松露味,成碟野味道好淡,认真麻麻,或者我唔识欣赏😂🙈🍹:苹果梳打评分:7 / 10Main dishes 跟一杯饮品,不过不失,正正常常二人共消费: $323人均消费: $161.5Menu 供参考😚唔记得咗影当时嘅环境,除咗嘢食之外其实呢间餐厅嘅环境唔错,有啲位置都适合钟意打卡影相嘅你哋你影吓相🎞Atmosphere: ★★★★☆Food: ★★★★☆Price: ★★★☆☆Photographable: ★★★☆☆
评分: 9 / 10
🥑软壳蟹牛油果烩饭
评分:8 / 10
沙律都唔错👍🏻🥗
🧆:黑松露油炒蘑菇
评分:5 / 10
🍹:苹果梳打
评分:7 / 10
Main dishes 跟一杯饮品,不过不失,正正常常
二人共消费: $323
人均消费: $161.5